Litt om arbeidet til Liverbirds Bergen så langt denne sesongen, 2022-2023

aug 1, 2023

Gjennom sesongen 2022/2023 har vi hatt 7 styremøter, arrangement på alle Liverpool sine kamper, samt legendetreff med Sammy Lee og John Barnes.

Vi prøver å gjennomføre 1 styremøte i måneden. I tillegg kommer status møter med Scruffy Murphys. Denne puben er Liverbirds Bergen sitt faste tilholdssted under kamper. LB har for øyeblikket ingen planer om nytt tilholdssted da samarbeidet fungerer bra med Scruffy Murphy’s.
Vi har tippetips/loddsalg under kamper så lenge vi har et greit oppmøte fra medlemmene Tippetipspotten er på noen tusen. Vi har kun betalt ut en gevinst. Dvs at det ligger an til en god pott på slutten av sesongen.

Økonomi
Den økonomiske situasjonen til LB er bra.

Vi har ingen gjeld og baserer driften på inntekter gjennom kontingentinnbetaling, -loddsalg, – tippetips, grasrotandel.

Sponsorer er satt på vent etter covid 19. Vi visste ikke helt hvordan sesongen 22/23 ville se ut for samfunnet. Valget ble derfor å ikke fremme forespørsel til sponsorer sånn at de fikk lite valuta for pengene. Dette er et mål og få på plass til ny sesong.

Ingen styremedlemmer mottar lønn eller honorar, bare dekning av parkering ifm. styremøter.

Vi avholdt et legendetreff i år med John Barnes og Sammy Lee. Vi fikk en forespørsel 2 uker før legendetreffet. Dette i forbindelse med at de allerede var i Norge på denne tiden. Dette kostet klubben endel penger, men tilbakemeldingene er at det ble en god dag for de medlemmene som var til stede.

Veldedighet

Familiedag er en tradisjon for Liverbirds Bergen å gjennomføre. Denne gang er den utsatt til august. Da skal vi arrangere den sammen med Team Rynkeby og all inntekt går til Barnekreftavdelingen. Der vil også Liverbirds Bergen gi en sum på 15000 kr.

Vi har gitt støtte til en lokalt LB medlem med 5000 som reiste på tur med sin kreftsyke far. Dette klarte de heldigvis å gjennomføre før han tapte kampen mot kreften. Her er et lite utdrag fra medlemmet sin tilbakemelding til Liverbirds Bergen og andre som støttet spleisen :
Nå har pappa sin store drøm blitt oppfylt, han syns det var helt fantastisk å se Liverpool på Anfield❤️ Jeg har aldri sett pappa synge, men når hele Anfield sto og sang: You will never walk alone, da sto han og sang for full hals han og😢❤️ De tapte desverre når vi var der, men de scoret heldigvis ett mål, så han fikk være med på den enorme stemningen og feiringen det ble❤️ Jeg skal ligge ut en video på YouTube kanalen av den feiringen,siden jeg ikke klarer å dele videoer her🙈 Jeg hadde kjøpt billetter til omvisning på Anfield også, men han var for dårlig til å klare å gjennomføre det dessverre😢 Men for han var det viktigste å se kampen og det klarte han👏❤️ Så igjen alle sammen: Tusen hjertelig takk❤️❤️❤️ Dere er helt fantastiske❤️❤️❤️ Og tilslutt: Resten av pengene (2528kr) vil jeg gi til barnekteftforeningen, om dere ikke vet om en lignende sak som dette? Sånn at en annen drøm og kan bli oppfylt❤️

Vi støttet tv aksjonen, Leger uten grenser med 5000 kr. Der ble det en uoffisiell kamp mot United sin supporterklubb i Norge.

Liverpool-fans for TV-aksjonen – YNWA!

Det ble samlet inn totalt 383 414 kr fra Liverbirdser i Norge mot 84640 kr fra United fans.

Fellesturer

Det er gjennomført en fellestur til Liverpool høsten 2022. Neste tur er helgen 19-22 mai. Det er planer om 2 fellesturer til neste sesong også. Hvilke kamper dette blir offentliggjøres etter terminlisten er lagt frem.

Generelt

Styrets arbeid vil til enhver tid være og sørge for forsvarlig drift av LB. Vi sørger for at tildelte oppgaver til styremedlemmer blir utført. Det er som mål at det alltid er en fra styret til stede under Liverpool kamp på Scruffy.

Styret setter ned arbeids komité på store arrangement, som under legendetreffet som ble gjennomført i januar. Der er det ønskelig at medlemmer melder sin interesse for å hjelpe til. Enten gjennom chat på Facebook eller på mail til styret.

Vi har mange signerte drakter på lager.Det er lagt ut en drakt til auksjon på hjemmesiden for medlemmer i Liverbirds Bergen. Gå inn på hjemmesiden vår på Facebook for mer info.

Styremedlemmene bruker mye av sin tid for at dere medlemmer skal få en god opplevelse under kamper. Vi samles for å ha et støttende og herlig samhold rundt kamper og andre arrangementer.
Vi ønsker alle Liverbirdser velkommen til Scruffy Murphys.

Hilsen styret i Liverbirds Bergen

YNWA